ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واکنش موسوی به موضع جدید امارات در قبال ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی پیرامون موضع جدید امارات متحده عربی در قبال ایران اظهار داشت: تهران همواره از مذاکره و گفتگو میان کشورهای منطقه استقبال کرده و تمام توان خود را برای ایجاد امنیت دسته جمعی در منطقه بکار خواهد برد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ خروج نیروهای اماراتی از یمن و حضور شماری از مقامات امنیتی و نظامی امارات در تهران در خلال ماه های اخیر موجب شده تا کارشناسان منطقه از تغییر رویه امارات متحده عربی در قبال تهران سخن به میان آورند.

 

موضع چندی پیش انور قرقاش موید این مطلب بوده و موجب پرسشی در این زمینه را ازسوی یک خبرنگار از سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان فراهم آورد.

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص اظهارات یک مسؤول اماراتی مبنی بر عدم تمایل این کشور بر تشدید بحران و حل مشکلات بر اساس گفتگو و اجتناب از وقوع جنگ در منطقه اظهار داشت: جمهوری اسلامی همواره بر اهمیت گفتگو و مذاکره سیاسی به عنوان تنها راه حل مشکلات و مسائل منطقه تاکید داشته و از همه توان خود برای ایجاد فضای گفتگو بین کشورهای منطقه استفاده و در این عرصه پیشقدم بوده است.

 

سید عباس موسوی افزود: پیشنهاد «تشکیل مجمع گفتگوهای منطقه‌ای» و «پیمان عدم تجاوز» و همچنین نهایتا رونمایی از «پویش صلح هرمز» در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل توسط رئیس جمهور اسلامی ایران در این چارچوب است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ارائه «پویش صلح هرمز» به سران کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و عراق افزود: این طرح بر امنیت مشترک ما و کشورهای همسایه مبتنی بر پایبندی به اصول مشترک از جمله خودداری از تهدید به استفاده از زور، حل بحران‌ها به شکل مسالمت آمیز، احترام به حاکمیت کشورها و خودداری از دخالت در امور داخلی کشورها و حق تعیین سرنوشت ملت‌ها تاکید دارد.

 

موسوی با تأکید بر این نکته که جمهوری اسلامی ایران معتقد است با آغاز این فرایند ضمن احترام به اختلاف نظرها، منافع مشترک همه کشورهای منطقه تأمین می‌شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است کشورهای منطقه با پذیرش پویش صلح هرمز و شروع گفتگوهای جامع و فراگیر منطقه‌ای، ریشه اختلافات در این منطقه را بخشکانند و در راستای حل بحران‌های منطقه گام‌های عملی، جدی و موثر بردارند.

 

وزیر مشاور در امور خارجه امارات سه روز پیش اعلام کرد: در مرحله کنونی افزایش تنش با ایران به نفع هیچکس نیست و همچنان برای دیپلماسی فرصت وجود دارد.

 

انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات، در ششمین کنفرانس «راهبرد امارات» در ابوظبی اعلام کرد این کشور به دنبال رویارویی و مقابله با ایران نیست و تعامل با ایران نیازمند تلاش‌های دیپلماتیک است.

 

وی تاکید کرد افزایش تنش‌ها با ایران در مرحله کنونی به نفع هیچکس نیست و برای حل و فصل دیپلماتیک مسائل هنوز فرصت وجود دارد.

 

وزیر مشاور در امور خارجه امارات در سخنان خود ایران را به حضور پای میز مذاکره با قدرت‌های جهان و کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای دستیابی به توافقی جدید فراخواند.

 

روز گذشته نیز جان راکولتا سفیر جدید آمریکا در امارات در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد: ما و امارات متحده عربی درباره استفاده از روش‌ ها در تقابل با ایران اختلاف نظر داریم، اما در مورد ادامه کارزار فشار علیه تهران هم نظریم.

ارسال نظر